Elk kind heeft talenten, ik help ze graag ontdekken

Ik ben mama van 3 kinderen. Ook als leerkracht in het buitengewoon onderwijs kom ik dag in dag uit in contact met kinderen en jongeren. Binnen mijn job zie ik steeds opnieuw dat ieder kind zijn of haar eigen kwaliteiten bezit, die helaas niet altijd tot uiting kunnen komen.

Na meer dan 20 jaar in het onderwijs, wilde ik de kennis die ik heb opgedaan breder uitdragen om kinderen te ondersteunen die specifieke moeilijkheden of probleemgedrag ontwikkelen. Mijn missie bestaat eruit om elk kind in zichzelf te laten geloven en te laten groeien naar een gelukkig, zorgenvrij kind. De kinderen die bij mij komen, hebben vaak net dat extra zetje nodig om dit doel te bereiken, daar help ik hen dan ook graag bij.

Mijn ervaring met kinderen is uiteraard meer dan louter professioneel. Als moeder van twee puberzonen en een elfjarige dochter word ik elke dag geconfronteerd met wat ‘ouderschap’ allemaal omvat, met zijn mooie maar ook moeilijkere momenten. Ook deze ervaringen neem ik mee in mijn coachingpraktijk.

 

Kindercoach Mimosa is een gecertificeerde coach voor

opleidingen en certificaten

❁ Bachelor Onderwijs

❁ Bachelor na Bachelor Buitengewoon Onderwijs

❁ Opleiding Verbindende Communicatie

❁ Programma Alternatieve Denkstrategieën

❁ Kindercoach ‘Magie van Kindercoaching’ (Nederland)

❁ Kindertalentenfluisteraar

❁ Talentgedreven Werken met Kinderen (Blij met Mij!-Academie)

❁ Executieve Functies

❁ Schatgravers ©, Kompasvinder© en Coachee ©