Contacteer Mimosa Kindercoach

Zit je nog met wat vragen of wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen? Stuur me dan een berichtje en ik bezorg je zo snel mogelijk een antwoord.

Telefoon
Adres

Lange Veldstraat 23
2820 Bonheiden

4 + 13 =

Volg Mimosa Kindercoaching op Facebook en Instagram

Leuke workshops, handige tips en nieuwtjes, … We delen ze graag met jullie! Blijf je graag op de hoogte van de Mimosa updates? Volg ons dan snel via Facebook en Instagram.

Mimosa …

Vanwaar komt die naam?

Mimosa is een boom bij mijn oma in Spanje. Hij wordt ook wel levensboom genoemd in vele landen.Β Deze boom kan tegen veel soorten bodems – zoals rotsachtige gebieden en duinen – en ook allerlei weersomstandigheden – zoals overstromingen, zandstormen en rukwinden. Het is een supersterk boom die heel stevig verankerd staat. Mimosa is symbolisch voor de stevige wortels en stam die je via kindercoaching kan ontwikkelen om weerbaar in het leven te staan. Hij heeft ook gele bloemen en ziet er heel zonnig uit.

Mijn oma zat er dagelijks onder en schreef in al haar briefjes β€œik zit in het zonnetje onder de mimosa…”. Ik bracht er ook al mijn vakanties door en houd er enkele van mijn mooiste herinneringen aan over. Net als die boom staat Mimosa dus voor geluk, weerbaarheid, stevigheid en blijdschap.